Over Patrick Janssen

Hallo beste bezoeker,

Ik ben Patrick Janssen, binnenafbouwer, timmerman, standbouwer, interieurbouwer en veel meer.

Sinds 1992 ben ik actief in de afbouwbranche en sinds 2002 als zelfstandige. Bij elkaar geteld alweer een fors aantal ervarings-jaren. Van huis uit ben ik systeemplafond en wandbouwer. Van het standaard plafond en metall-stud wandje tot het meer luxe segment van bijvoorbeeld aluminium lamellenplafond en systeemwand met glasmodules. Kortom; bijna geen enkel systeem is mij vreemd.

En dat niet alleen voor bedrijf maar ook de particulier is van harte welkom!

Door het continu veranderen van vraag en aanbod en het gegeven dat je altijd je horizon moet verbreden, heb ik een aantal jaren geleden de kans gekregen mijn vakgebied uit te breiden. Aangezien aftimmerwerk een belangrijke tak is binnen de afbouw en het werken met hout mij ontzettend aanstaat, ben ik die kant opgerold. Zonder overigens mijn andere tak vaarwel te zeggen. Diversiteit is voor mij een pre!

Ongeveer rond dezelfde periode is het stand-bouwen op mijn pad gekomen, wellicht een geheel ander facet van werken met hout maar wel ontzettend interessant. Veelal vroeg op, laat thuis… De ene dag in Groningen, de volgende in Parijs… Al met al veel uren draaien en flexibel kunnen zijn, is mijn ervaring. Iets waar ik gelukkig geen moeite mee heb. Als iets af moet, moet het af, simple as that!

Om het simpel te maken, beelden zeggen vaak meer dan woorden. Bekijk de foto’s op deze site en oordeel zelf!

En bent U, als bedrijf of particulier, op zoek naar iemand die in staat is zowat elk werk te realiseren waar een hamer aan te pas komt…Stop met zoeken!

Klein of groot, desgewenst samen met een aantal niet minder ervaren collega’s en bedrijven brengt Alpha Afbouw Uw project tot een goed eind.

Vriendelijke groet,
Patrick Janssen, Alpha Afbouw

alpha-afbouw

SIMPLE AS THAT!

← Back